Тooted ja Teenused

Selles lõigus Te leiate pakutavate toodete täisnimekirja ja kõige täpsemat informatsiooni iga tooteliigi kohta.

Küttesüsteem SEKK

Loodusliku soojusvahetuse printsiibil põhinev infrapunaküte SEKK tehnoloogiad toovad soojust ja mugavust Teie majja. Küttekilesüsteemi paigaldatakse lae pinnale; selle ühendamisel vooluga, hakkavad SEKK-i elemendid soojenema ja kiirgama Teie tervisele kasulikke infrapunakiiri!
Tuba hakkab ühtlaselt soojenema.





Täpsemalt

Tuulegeneraatorid

Tuuleenergia on võrreldes teiste energialiikidega ökoloogiliselt kõige turvalisem, lõpmatult taastuv ja odav. Põhieeliseks on ilmne kokkuhoid elektrienergia arvete pealt. Te jääte terveks ajaks kindlustatuks energiakatkestuste vastu. Ja lõpuks on tuulegeneraator ka ökoloogiliselt puhas energiaalikas, mis on tänapäeval väga aktuaalne.




Täpsemalt

Sandwich-paneelid

Viis kiirelt ja ökonoomselt ehitada valmis tootmishoone, ladu või ükskõik millise muu ehitise vastavalt teie mõõtudele. Tänu paigaldamise lihtsusele, usaldusväärsusele, ökoloogilisusele, headele kaviliteediomadustele ja jõukohastele hindadele muutuvad sandwich-paneelid juba tänapäeval üheks kõige populaarsemaks ja nõutavamaks ehitusmaterjaliks.




Täpsemalt

Päikesekollektorid

Kvaliteetne ja kasutuskindel Päikese soojusenergia kogumissüsteem. Tagab seda soojuskiirguse kogumist iga ilmaga, sõltumata välistemperatuurist, muundades saadud energiat soojaks veeks või kütteks.







Täpsemalt

Põrandaküte IFR

Tunnetage ülimat mugavust! Kasutatakse kõikide põrandapindadega, nagu seda on laminaat, parkett, linoleum, vaippõrand. Energiatarbimine on kergesti reguleeritav temperatuuri tõstmisega või vähendamisega termoregulaatoril, mis võimaldab säästa.






Täpsemalt

Infrapunasoojendid 

Infrapunasoojendid asetsevad laepinna taga ja ja tänu nendelt eralduvale, päiksekiirtele sarnasele ja sama spektrit omavatele, soojuskiirgusele, soojendavad enda all olevaid esemeid. Selline lahendus hoiab tunduvalt kokku aega ja säästab toas mugavate temperatuuritingimuste saavutamiseks vajalikku energiat.



Täpsemalt