Meie Tööpartnerid

OÜ Apekom-il on hea meel esitleda oma tööpartnereid. Me oleme valmis andma neile oma kõige siiramaid soovitusi. Firmad, mis eristuvad toodete kvaliteedi, klienditeendamise taseme ja oma ala suurepärase tundmise poolest.

OÜ Nikoden Arendus

Ettevõte Nikoden Arendus OÜ (10813046) asutati 2001. aastal.

Nikoden Arendus OÜ on jätkuvalt tegevettevõte ning jätkab oma tegevust.

Firma on registreeritud aadressil Paldiski mnt 161-26, Tallinn, Eesti.

Ettevõtte Nikoden Arendus OÜ põhilised tegevusvaldkonnad on metalltoodete remont.

OÜ Palisandro

Palisandro OÜ tegutseb Eesti turul aastast 2005, põhitegevusala on elektri- ja sidemontaažitööd.

Firma asutajad Genadi Blinnikov ja Mihhail Kossolapov tegutsevad sellel ajal juba üle 20 aasta. Genadi Blinnikov alustas oma tööd lihttöölisena, töötas seejärel elektrikuna, sidemontöörina. Sügisel 2003 lõpetas ta kursused teemal: "Ehitise madalpinge elektripaigaldiste eeskiri. Elektrioht ja esmaabi". Pärast edukalt sooritatud B-klassi pädevuseksamit alustati Eesti turul iseseisvat tööd.

Meie suuremad partnerid on Doko Ehitus AS ja OÜ A.M.A. Systems. Kevadel 2007 käidi koolitusel Sankt Peterburis Elektrosfera ASis, kuni 20-kW tuulegeneraatorite ehitust ja paigaldust käsitlevatel kursustel. Oleme uurinud, missugused on võimalused kasutada Eesti turul alternatiivseks energiaallikaks mõeldud tuulegeneratoreid BRIZ 5000, vt www.windpower.ru. Oleme lahkesti vastama kõigile, kes meie tegevusvaldkonna vastu huvi tunnevad.

Кontakt

Website www.palisandro.eu

e-mail: peipsikaru@hot.ee